Уважаеми посетители,

Добре дошли в една от най-големите виртуални галерии за българско изкуство. Тук ще можете да се запознаете с творбите на много талантливи български художници, скулптoри, дърворезбари...
Ако посещението в тази виртуална галерия ви изпълни с радост и ви достави наслада и удоволствие това ще означава, че сме свършили добра работа и ще ни подтикне да ви представим още много прекрасни български творби.


Ако някое от представените произведения на изкуството ви грабне и обсеби вашето внимание, така че да пожелаете да го имате само за себе си, за да украси вашия дом или работно място ние сме готови да изпълним това ваше желание. За да се запознаете с процедурата по поръчването и закупуването на творба от www.artsbg.net се свържете с нас или прочетете „условия и срокове”.

Насладете се на вашата обиколка във виртуалната галерия, споделете с нас вашите емоции и ако желаете да закупите или да организирате изложба на представените произведения свържете се с нас.
Нашата цел е да помагаме на български таланти, да представяме и разпространяваме българското изкуство и да изградим стабилни културни мостове с цял свят.
С удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси и молби; приветстваме и сме готови да обсъдим всяка ваша идея, свързана с осъществяването на различни културни проекти.

Посетете нашата виртуална галерия и се насладете на времето, прекарано с творбите на талантливите български творци.


Екипът на ЗАТ


       

© 2005 Зинев Арт Технологии. Всички права запазени.