УСЛОВИЯ И СРОКОВЕ


За периода 25 октомври 2007 г. – 31 януари 2008 г. предлагаме 10% отстъпка от цените на всички произведения поръчани от галерията на ЗАТ . Надяваме се, че това ще направи предстоящите празници по-красиви за вас, за любимите ви хора, а и за вашите клиенти . Не се колебайте да се свържете с нас ако имате някакви въпроси.

Как да купим
Галерията на ЗАТ все още не предлага опцията електронна търговия , поради което учтиво ви молим, да ни се обаждате или да ни пишете email относно творбата, която ви интересува. Ние ще потвърдим, че творбата е налична и ще извършим нужните действия, за да подготвим плащането и доставката й.

Потвърждението за наличността и състоянието на творбата се прави за максимум 48 часа /обикновено отнема далеч по-малко време/ . Веднага щом потвърдим наличността на творбата ние ще се свържем обратно с вас, за да ви информираме за нейното състояние, за цената й включително с транспортните разходи до посочения от вас адрес. Ще ви изпратим и фактура по имейл или факс.

Плащането се прави чрез :
1. Чек платим на Зинев Арт Технологии .
2. Western Union или Money Gram.
3. Банков превод към една от нашите сметки в зависимост от това дали предпочитате да платите в евро , долари или в лева.

Получаване/Доставка

Вие можете да получите закупената от нас творба от нашия офис или ние да организираме доставка до посочен от вас адрес. Стоката няма да бъде освободена преди да бъде изцяло платена.
Ако изберете ние да организираме доставката до вашия адрес, във фактурата, която ще ви изпратим ще посочим и разходите за транспорт.
Това ще включва опаковка, застраховка и таксата на превозвача. Всички доставки се извършват чрез първокласни куриерски фирми – DHL, UPS, Econt Express.

Стоката ще бъде освободена за доставка веднага след плащането. Ще ви информираме за възможни забавяния, както и за деня на пристигане на закупената от вас творба. Ще ви предоставим номерът за проследяване, чрез който самите вие ще можете да следите придвижването на вашата покупка . За всяка творба, която следва да напусне страната, изкарването на сертификат от Националната художествена галерия в София ще бъде напълно безплатно за купувача. Това е наш ангажимент и отговорност. Заедно със самата творба, вие ще получите копие от този сертификат, заедно с превод на английски език.

Възможност за връщане на творбата
Ако по някаква причина не сте доволни от своята покупка, можете да я върнете на ЗАТ и да получите обратно цената, която сте платили за нея ( с изключение на разходите за транспорт и застраховка ) при следните условия :

1. Трябва да ни информирате за своето решение в рамките на 7 дни от пристигането на творбата на вашия адрес, по e-mail – zinevart@gmail.com или на телефон +359 889 306134.
2. Творбата следва да бъде върната на ЗАТ в оригиналната опаковка и без никакви увреждания .
3. Тя трябва да е изпратена обратно към ЗАТ в рамките на 10 дена от получаването й на посочената от купувача дестинация .

Ако всички горе-посочени условия са спазени, ние ще ви върнем платеното за творбата . Транспортните разходи за транспортирането и в двете посоки – към вас и обратно към ЗАТ – остават ваш разход. Възстановяването на сумата ще бъде направено веднага след като получим обратно творбата в състоянието, в което сме ви я изпратили.

Защита на личните данни

Ние се съобразяваме със закона за защита на личните данни. Вашите данни ще бъдат използвани единствено с цел обработка на вашата поръчка и няма да бъдат направени достояние на трети страни. Можем да включим информация за контакт с вас в списъка ни за обяви във връзка с организирани от нас изложби и събития, но само ако изрично посочите, че желаете да получавате такава информация.

         

© 2005 Зинев Арт Технологии. Всички права запазени.